Chamavi organiseert leuke activiteiten voor de kinderen. We hebben een jong activiteitenteam en zij verzinnen (samen met andere ouders, opa’s en oma’s) de leukste doe-dingen voor de kinderen.

Ze hebben al meerdere keren een chocolade-workshop kunnen volgen. Dit is niet alleen heel leuk maar vooral ook erg lekker. Met Pasen versierden ze zelf hun eigen chocolade-ei en gingen daarna op zoek naar paaseieren die verstopt waren op het terrein.

De kindersauna is ook een activiteit die druk bezocht wordt. Niet zo vreemd want niet alleen de sauna, maar ook het zwembad hebben ze dan helemaal voor zichzelf. En dat betekent heel veel lol maken samen. Natuurlijk genieten de ouders op een afstandje mee van hun plezier.

Soms organiseren we een Aqua-Jog les alleen voor kinderen. Gewoon lekker bewegen in het water op de hits die zij leuk vinden.
En omdat de kinderen nooit genoeg krijgen van “pannenkoeken eten” komt die activiteit ook meerdere keren per jaar terug. Meestal als afsluiting van een andere activiteit om het feestje helemaal compleet te maken.

In 2018 hielden we een hilarische vossenjacht. Heel de camping genoot mee want de kinderen moesten in groepjes over alle velden heen om de vossen te vinden. Ze konden de vos herkennen doordat deze vreemde kleding droeg of raar gedrag vertoonde. En dan is het best een beetje spannend om zomaar elk veld op te lopen. Ze moesten er 11 zien te vinden. Gelukkig waren er alleen maar lieve vossen verstopt. De één verkleed als koe, de ander al vissend met een hengel boven een afwasteil. Eén vos was verkleed als heks (zie foto) en stond te koken in een heuse heksenketel. Voor sommige kinderen was dat wel heel erg spannend. Gelukkig was elk groepje vergezeld van een volwassene en hield de heks rekening met de allerkleinsten. Zo werd deze dag voor iedereen een groot succes waar nog vaak over nagepraat wordt.

Wat het dit jaar gaat worden??? Daar kom je alleen maar achter door naar Chamavi te komen !!!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2022 Naturistenvereniging Chamavi.