Op Chamavi kan je heerlijk ontspannen in de sauna. We hebben er niet één maar zelfs twee.
Iedere woensdag- en zaterdagavond is de sauna geopend. Zowel de traditionele sauna als de infraroodsauna. Ook organiseren we leuke opgietingen (Löyly’s).
Er worden dan bijvoorbeeld stimulerende, harmoniserende en kalmerende geuren gebruikt in het water dat op de kachel wordt gegoten, zoals pepermunt, sinaasappel, jasmijn, lavendel en houtgeuren.
Ook koppelen we zo’n leuke löyly weleens aan een thema. Zo organiseren we één keer per jaar de berkenlöyly. Hiervoor worden op het terrein berkentakken gesnoeid. Deze worden gebundeld in een bosje en ruim van tevoren in een teil met water gelegd. De saunameester neemt dan zo’n bosje en slaat hiermee zachtjes op de huid waarop de zweetklieren gaan reageren. Een unieke ervaring. Uiteraard hoort een lekker drankje of stukje fruit na de löyly ook bij het ontspanningsritueel. Daarna lekker afkoelen door helemaal bloot een stukje te lopen over het terrein en/of d.m.v. een koude douche (regelbaar). Als afsluiting dan een heerlijke duik in ons verlichte zwembad (niets is lekkerder dan in je blootje zwemmen) en nagenieten in een luie stoel onder de sterrenhemel. Je hebt het zeker al door hé… bij Chamavi weten ze wat genieten is.

Een losse entree kost € 4.
Een vijfbadenkaart kost € 15.
Zwembad en sauna liggen naast de zonneweide en het terras.
Dit alles is beschikbaar voor leden, campinggasten en dagbezoekers.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2022 Naturistenvereniging Chamavi.