Lege straten in Amsterdam. Vreemde tijden.

Door de nieuwste maatregelen van de regering moet Chamavi ook drastische maatregelen nemen. De camping is zeker tot 1 juni gesloten voor campinggasten. De Terrein Onderhouds Groep komt tot 1 juni niet meer bij elkaar. Het plaatsen van caravans is tot die tijd niet meer mogelijk. Vergaderingen, activiteiten en het NFN boule toernooi gaan niet door. De kantine is niet meer toegankelijk. We doen een beroep op onze leden om de regels van de overheid ruimhartig te volgen.

ONDERSCHAT HET VIRUS NIET

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.