Zondag 26 mei gaat de nieuwe poort van Chamavi open voor geïnteresseerden van 11:00 tot 16:00 uur. Tijdens deze Open Dag kan je kennismaken met onze vereniging. Proef de sfeer, geniet van het groen, ervaar de vrijheid.

Chamavi, waarom noemen wij ons terrein een Paradijs In De Polder? Waarom is onze slogan: Alles Uit En Toch Zo Thuis? Kom het zelf ervaren! Neem je handdoek mee want de sauna en het zwembad zijn open. Verder kan je meedoen met of genieten van diverse activiteiten zoals:

  • Aquajoggen om 10:00 uur en 13:00 uur
  • Sauna is open vanaf 12:00 uur
  • Crea middag vanaf 13:00 uur
  • Petanque a la Mêlee
Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij versturen per kwartaal een nieuwsbrief.

Door het indienen van deze aanvraag accepteer je de algemene voorwaarden van de dienstverlening en het privacybeleid

Privacy | Copyright © 1985-2023 Naturistenvereniging Chamavi.